Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58041
Title: Дослідження впливу виноградних порошків на процеси, що відбуваються під час зберігання кондитерських виробів
Authors: Самохвалова, О. В.
Гревцева, Н. В.
Брикова, Т. М.
Городиська, О. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Брикова Т. М., Городиська О. В. Дослідження впливу виноградних порошків на процеси, що відбуваються під час зберігання кондитерських виробів. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 151-154.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58041
ISBN: 978-966-405-486-4
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2с-154-страницы-2-страницы-5.pdf1.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.