Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Постнов, Г. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 46
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Bизначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировини
Постнов, Г. М.
;
Пак, А. О.
;
Чеканов, М. А.
2011-04
Аналіз залежності розподілу розмірів часточок жирової фази в емульсії від частоти та тривалості ультразвукової обробки
Постнов, Г. М.
;
Червоний, В .М.
2009
Аналіз ринку слайсерів та критерії їх вибору
Постнов, Г. М.
;
Єфімова, В. О.
2011
Аналіз способів подовження термінів зберігання м'ясної сировини
Постнов, Г. М.
;
Золотухіна, І. В.
;
Червоний, В. М.
;
Нечипоренко, Д. А.
2010
Аналітичне дослідження процесу ультразвукового емульгування жировмісної сировини
Постнов, Г. М.
;
Червоний, В. М.
2019-05-15
Апаратурне оформлення способу виробництва рибних бульйонів на основі ставкової риби
Постнов, Г. М.
;
Червоний, В. М.
2013
Беляев М. И. навсегда останется в нашей памяти
Постнов, Г. М.
;
Есинова, Н. И.
;
Постнова, О. Н.
2016
Визначення комплексного показника якості риби океанічного промислу за умови соління з використанням ультразвуку
Постнов, Г. М.
;
Яковлєв, О. В.
2009
Визначення норм виходу анатомічних частин птиці імпортного походження
Постнов, Г. М.
;
Дюкарева, Г. І.
;
Лазарев, О. В.
2009
Визначення інтенсивності випромінювання акустичної потужності ультразвукової установки
Постнов, Г. М.
;
Чеканов, М. А.
;
Червоний, В. М.
;
Нечипоренко, Д. А.
2020
Використання non-waste technology в процесах переробки ставкової риби
Постнов, Г. М.
;
Червоний, В. М.
;
Старков, В. О.
2019
Використання дуальної освіти для підготовки інженерів харчової індустрії та сфери гостинності
Постнов, Г. М.
;
Горєлков, Д. В.
;
Червоний, В. М.
2009
До питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсій
Постнов, Г. М.
;
Червоний, В. М.
2016
Дослідження ефективності роботи інноваційного ультразвукового гомогенізатора
Постнов, Г. М.
;
Червоний, В. М.
;
Шипко, Г. М.
;
Постнова, О. М.
;
Мельник, О. Є.
;
Перекрест, В. В.
2017
Дослідження показників якості водно-жирової емульсії для хлібопекарного виробництва
Постнов, Г. М.
;
Червоний, В. М.
;
Челомбітько, В. О.
;
Постнова, О. М.
2011
Дослідження способу знезараження м'ясної сировини та його апаратурне оформлення
Дейниченко, Г. В.
;
Постнов, Г. М.
;
Бузовська, А. В.
2010
Дослідження ультразвукової обробки сировини для м’ясних консервів
Постнов, Г. М.
;
Червоний, В. М.
;
Нечипоренко, Д. А.
;
Кузьмінов, А. М.
2019
Дослідження якісних показників процесу відновлення сухого молока
Постнов, Г. М.
;
Червоний, В. М.
2011
Економічна ефективність упровадження апарата для тендеризації м'яса за допомогою ультразвуку на м’ясопереробному виробництві
Постнов, Г. М.
;
Дядюк, М. А.
;
Чеканов, М. А.
2010
Економічна ефективність упровадження ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій на підприємствах харчової промисловості
Постнов, Г. М.
;
Дядюк, М. А.
;
Червоний, В. М.