Browsing by Author Постнов, Г. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 46  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Bизначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировиниПостнов, Г. М.; Пак, А. О.; Чеканов, М. А.
2011-04Аналіз залежності розподілу розмірів часточок жирової фази в емульсії від частоти та тривалості ультразвукової обробкиПостнов, Г. М.; Червоний, В .М.
2009Аналіз ринку слайсерів та критерії їх виборуПостнов, Г. М.; Єфімова, В. О.
2011Аналіз способів подовження термінів зберігання м'ясної сировиниПостнов, Г. М.; Золотухіна, І. В.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А.
2010Аналітичне дослідження процесу ультразвукового емульгування жировмісної сировиниПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.
2019-05-15Апаратурне оформлення способу виробництва рибних бульйонів на основі ставкової рибиПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.
2013Беляев М. И. навсегда останется в нашей памятиПостнов, Г. М.; Есинова, Н. И.; Постнова, О. Н.
2016Визначення комплексного показника якості риби океанічного промислу за умови соління з використанням ультразвукуПостнов, Г. М.; Яковлєв, О. В.
2009Визначення норм виходу анатомічних частин птиці імпортного походженняПостнов, Г. М.; Дюкарева, Г. І.; Лазарев, О. В.
2009Визначення інтенсивності випромінювання акустичної потужності ультразвукової установкиПостнов, Г. М.; Чеканов, М. А.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А.
2020Використання non-waste technology в процесах переробки ставкової рибиПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Старков, В. О.
2019Використання дуальної освіти для підготовки інженерів харчової індустрії та сфери гостинностіПостнов, Г. М.; Горєлков, Д. В.; Червоний, В. М.
2009До питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсійПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.
2016Дослідження ефективності роботи інноваційного ультразвукового гомогенізатораПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Шипко, Г. М.; Постнова, О. М.; Мельник, О. Є.; Перекрест, В. В.
2017Дослідження показників якості водно-жирової емульсії для хлібопекарного виробництваПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Челомбітько, В. О.; Постнова, О. М.
2011Дослідження способу знезараження м'ясної сировини та його апаратурне оформленняДейниченко, Г. В.; Постнов, Г. М.; Бузовська, А. В.
2010Дослідження ультразвукової обробки сировини для м’ясних консервівПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А.; Кузьмінов, А. М.
2019Дослідження якісних показників процесу відновлення сухого молокаПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.
2011Економічна ефективність упровадження апарата для тендеризації м'яса за допомогою ультразвуку на м’ясопереробному виробництвіПостнов, Г. М.; Дядюк, М. А.; Чеканов, М. А.
2010Економічна ефективність упровадження ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій на підприємствах харчової промисловостіПостнов, Г. М.; Дядюк, М. А.; Червоний, В. М.