Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6570
Title: | Економічна ефективність упровадження ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій на підприємствах харчової промисловості |
Authors: | Постнов, Г. М. Дядюк, М. А. Червоний, В. М. |
Keywords: | водно-жирові емульсії;ультразвуковий пристрій;підприємства харчової промисловості |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Постнов Г. М., Дядюк М. А., Червоний В. М. Економічна ефективність упровадження ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій на підприємствах харчової промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 189-194. |
Abstract: | Обґрунтовано методику оцінки економічної ефективності застосування ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій та здійснення розрахунків, необхідних для прийняття рішення про доцільність йо го використання у практичній діяльності. The technique of assessing the economic efficiency of ultrasound devices for water-fat emulsions and the implementation of the calculations needed to decide whether its use in practice. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6570 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_34.pdf | 163.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.