Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6570
Title: Економічна ефективність упровадження ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій на підприємствах харчової промисловості
Authors: Постнов, Г. М.
Дядюк, М. А.
Червоний, В. М.
Keywords: водно-жирові емульсії;ультразвуковий пристрій;підприємства харчової промисловості
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Постнов Г. М., Дядюк М. А., Червоний В. М. Економічна ефективність упровадження ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій на підприємствах харчової промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 189-194.
Abstract: Обґрунтовано методику оцінки економічної ефективності застосування ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій та здійснення розрахунків, необхідних для прийняття рішення про доцільність йо го використання у практичній діяльності.
The technique of assessing the economic efficiency of ultrasound devices for water-fat emulsions and the implementation of the calculations needed to decide whether its use in practice.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6570
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_34.pdf163.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.