Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6576
Title: Дослідження ультразвукової обробки сировини для м’ясних консервів
Authors: Постнов, Г. М.
Червоний, В. М.
Нечипоренко, Д. А.
Кузьмінов, А. М.
Keywords: ультразвукова обробка;стерилізація сировини;м’ясні консерви
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Постнов Г. М., Червоний В. М., Нечипоренко Д. А., Кузьмінов А. М. Дослідження ультразвукової обробки сировини для м’ясних консервів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 202-206.
Abstract: Обґрунтовано можливість використання ультразвукової обробки для стерилізації сировини, що використовується для виробництва м’ясних консервів.
The possibility of using ultrasonic treatment for sterilization of raw materi als which are used in the production of meat.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6576
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_36.pdf207.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.