Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11060
Title: Bизначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировини
Authors: Постнов, Г. М.
Пак, А. О.
Чеканов, М. А.
Keywords: ультразвукові коливання;м'ясна сировина;ультразвукова обробка
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Постнов Г. М., Пак А. О., Чеканов М. А. Bизначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 518-523.
Abstract: Розглянуто особливості розсіяння енергії ультразвукових коливань під час ультразвукової обробки м'ясної сировини з метою вивчення інтенсивності його проникнення в м'язові тканини на основі експериментальних даних.
Estimation of general energy of ultrasonic vibration is the purpose of the work. Peculiarities of dissipation of energy of ultrasonic vibration are considered.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11060
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_81.pdf804.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.