Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11060
Title: | Bизначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировини |
Authors: | Постнов, Г. М. Пак, А. О. Чеканов, М. А. |
Keywords: | ультразвукові коливання;м'ясна сировина;ультразвукова обробка |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Постнов Г. М., Пак А. О., Чеканов М. А. Bизначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 518-523. |
Abstract: | Розглянуто особливості розсіяння енергії ультразвукових коливань під час ультразвукової обробки м'ясної сировини з метою вивчення інтенсивності його проникнення в м'язові тканини на основі експериментальних даних. Estimation of general energy of ultrasonic vibration is the purpose of the work. Peculiarities of dissipation of energy of ultrasonic vibration are considered. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11060 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_81.pdf | 804.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.