Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Попова, Т. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 31
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2012
Активізація навчально-пізнавальної діяльності студентів під час лекційних занять із товарознавства
Богомолов, О. В.
;
Попова, Т. М.
;
Овчиннікова, І. Ф.
2021
Використання нетрадиційної рослинної сировини у виробництві продуктів із холестеринознижувальною дією
Дубініна, А. А.
;
Попова, Т. М.
;
Гершун, В. С.
2012
Використання зернових культур для створення продуктів функціонального призначення
Дубініна, А. А.
;
Дейниченко, Г. В.
;
Попова, Т. М.
2014-05-22
Вміст оксалатів у пшоні із проса різних сортів, поширених в Україні
Дубініна, А. А.
;
Попова, Т. М.
;
Ленерт, С. О.
2016
Вміст радіонуклідів у крупі з гречки різних сортів, поширених в Україні
Дубініна, А. А.
;
Попова, Т. М.
;
Ленерт, С .О.
2012
Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблук
Дубініна, А. А.
;
Щербакова, Т. В.
;
Попова, Т. М.
;
Гапонцева, О. В.
2011-05-19
Вплив упакування на зміни якості зеленого чаю у процесі зберігання
Попова, Т. М.
;
Бєляєва, І. М.
;
Ільків, І. С.
2011
Дослідження пакування та маркування сиркових виробів, що реалізуються у торговій мережі міста Харкова
Попова, Т. М.
;
Ковальова, К. Ю.
2009
Дослідження хімічного складу ботанічних сортів гарбуза, районованих у Східній Україні
Дубініна, А. А.
;
Летута, Т. М.
;
Попова, Т. М.
2015
Застосування технології екструзії під час виробництва нових видів зернових продуктів
Дубініна, А. А.
;
Попова, Т. М.
2019-05-15
Зміна якості пряникових виробів під час зберігання
Попова, Т. М.
;
Бєляєва, І. М.
2013
Значення самостійної роботи студентів для вивчення дисципліни «Технологія надання послуг»
Кобрін, В. М.
;
Попова, Т. М.
;
Михайлова, Л. В.
;
Березовський, Д. В.
2021
Комбінування м’ясної та зернобобової сировини у виробництві продуктів підвищеної харчової цінності
Ленерт, С. О.
;
Попова, Т. М.
;
Селютіна, Г. А.
2011-10-20
Новий вид зефіру з використанням бджолиного маточного молочка
Попова, Т. М.
2012
Оптимізація споживчих властивостей зефіру з використанням бджолиного маточного молочка
Сафонова, О. М.
;
Попова, Т. М.
;
Михайлова, Л. В.
2014
Органолептична оцінка якості пшона із проса різних сортів, районованих в Україні
Дубініна, А. А.
;
Попова, Т. М.
;
Ленерт, С. О.
2016
Організація та контроль самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Методи визначення фальсифікації товарів»
Дубініна, А. А.
;
Попова, Т. М.
;
Барна, Т. І.
2023
Особливості фальсифікації коньяків та складності її виявлення
Попова, Т. М.
2020
Оцінювання якості висівок зернових культур
Ленерт, С. О.
;
Попова, Т. М.
;
Гершун, В. С.
2012
Перспективи розвитку ринку послуг в Україні
Головко, Т. М.
;
Попова, Т. М.
;
Віннікова, В. О.