Browsing by Author Попова, Т. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 31  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Активізація навчально-пізнавальної діяльності студентів під час лекційних занять із товарознавстваБогомолов, О. В.; Попова, Т. М.; Овчиннікова, І. Ф.
2021Використання нетрадиційної рослинної сировини у виробництві продуктів із холестеринознижувальною дієюДубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Гершун, В. С.
2012Використання зернових культур для створення продуктів функціонального призначенняДубініна, А. А.; Дейниченко, Г. В.; Попова, Т. М.
2014-05-22Вміст оксалатів у пшоні із проса різних сортів, поширених в УкраїніДубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Ленерт, С. О.
2016Вміст радіонуклідів у крупі з гречки різних сортів, поширених в УкраїніДубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Ленерт, С .О.
2012Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблукДубініна, А. А.; Щербакова, Т. В.; Попова, Т. М.; Гапонцева, О. В.
2011-05-19Вплив упакування на зміни якості зеленого чаю у процесі зберіганняПопова, Т. М.; Бєляєва, І. М.; Ільків, І. С.
2011Дослідження пакування та маркування сиркових виробів, що реалізуються у торговій мережі міста ХарковаПопова, Т. М.; Ковальова, К. Ю.
2009Дослідження хімічного складу ботанічних сортів гарбуза, районованих у Східній УкраїніДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Попова, Т. М.
2015Застосування технології екструзії під час виробництва нових видів зернових продуктівДубініна, А. А.; Попова, Т. М.
2019-05-15Зміна якості пряникових виробів під час зберіганняПопова, Т. М.; Бєляєва, І. М.
2013Значення самостійної роботи студентів для вивчення дисципліни «Технологія надання послуг»Кобрін, В. М.; Попова, Т. М.; Михайлова, Л. В.; Березовський, Д. В.
2021Комбінування м’ясної та зернобобової сировини у виробництві продуктів підвищеної харчової цінностіЛенерт, С. О.; Попова, Т. М.; Селютіна, Г. А.
2011-10-20Новий вид зефіру з використанням бджолиного маточного молочкаПопова, Т. М.
2012Оптимізація споживчих властивостей зефіру з використанням бджолиного маточного молочкаСафонова, О. М.; Попова, Т. М.; Михайлова, Л. В.
2014Органолептична оцінка якості пшона із проса різних сортів, районованих в УкраїніДубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Ленерт, С. О.
2016Організація та контроль самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Методи визначення фальсифікації товарів»Дубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Барна, Т. І.
2023Особливості фальсифікації коньяків та складності її виявленняПопова, Т. М.
2020Оцінювання якості висівок зернових культурЛенерт, С. О.; Попова, Т. М.; Гершун, В. С.
2012Перспективи розвитку ринку послуг в УкраїніГоловко, Т. М.; Попова, Т. М.; Віннікова, В. О.