Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19638
Title: Використання нетрадиційної рослинної сировини у виробництві продуктів із холестеринознижувальною дією
Authors: Дубініна, А. А.
Попова, Т. М.
Гершун, В. С.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дубініна А. А., Попова Т. М., Гершун В. С. Використання нетрадиційної рослинної сировини у виробництві продуктів із холестеринознижувальною дією. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 209-210.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19638
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-209-210.pdf150.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.