Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31715
Title: Вміст оксалатів у пшоні із проса різних сортів, поширених в Україні
Authors: Дубініна, А. А.
Попова, Т. М.
Ленерт, С. О.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Дубініна А. А., Попова Т. М., Ленерт С. О. Вміст оксалатів у пшоні із проса різних сортів, поширених в Україні. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 180-181
Series/Report no.: Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31715
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-180-181.pdf201.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.