Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59300
Title: Органолептична оцінка якості пшона із проса різних сортів, районованих в Україні
Authors: Дубініна, А. А.
Попова, Т. М.
Ленерт, С. О.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дубініна А. А., Попова Т. М., Ленерт С. О. Органолептична оцінка якості пшона із проса різних сортів, районованих в Україні. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 99-100.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59300
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-00.pdf118.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.