Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48547
Title: Використання зернових культур для створення продуктів функціонального призначення
Authors: Дубініна, А. А.
Дейниченко, Г. В.
Попова, Т. М.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дубініна А. А., Дейниченко Г. В., Попова Т. М. Використання зернових культур для створення продуктів функціонального призначення. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 273-274.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48547
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_273-274.pdf197.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.