Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19642
Title: Комбінування м’ясної та зернобобової сировини у виробництві продуктів підвищеної харчової цінності
Authors: Ленерт, С. О.
Попова, Т. М.
Селютіна, Г. А.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Ленерт С. О., Попова Т. М., Селютіна Г. А. Комбінування м’ясної та зернобобової сировини у виробництві продуктів підвищеної харчової цінності. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 212-213.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19642
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-212-213.pdf150.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.