Browsing by Author Пивоваров, Павло Петрович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 30  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Аналіз підходів до моделювання стабільних харчових систем на основі ацидофільної паличкиКондратюк, Наталія Вячеславівна; Большакова, Валентина Леонтіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Пивоваров, Євген Павлович
2017Аналіз технологій продукції з сиру кисломолочного як передумова інноваційного задуму нової продукціїТютюкова, Дар’я Олександрівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2017Вибір технічного оснащення для виробництва екстрактів із пектиновмісної сировиниГринченко, Наталія Геннадіївна; Тютюкова, Дар’я Олександрівна; Пивоваров, Павло Петрович
2017Визначення вологоутримуючої здатності харчових систем на основі альгінату натрію та полісахаридівНеклеса, Ольга Павлівна; Яранцева, Євгенія Олександрівна; Пивоваров, Павло Петрович; Вовк, Валерія Сергіївна; Костигов, Кирило Володимирович
2014Дослідження термостабільних структурованих емульсій у технології м’ясних січених виробівНечепуренко, Кристина Борисівна; Листопадна, Марія Володимирівна; Пивоваров, Павло Петрович
2021Загальні технології харчової промисловості. Частина 1Перцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Мельник, Оксана Юріївна; Котляр, Олег Володимирович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Боковець, Сергій Петрович
2021Загальні технології харчової промисловості. Частина 2Перцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Мельник, Оксана Юріївна; Котляр, Олег Володимирович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Омельченко, Світлана Борисівна; Боковець, Сергій Петрович
2020Лабораторний практикум з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології»Пивоваров, Павло Петрович; Горальчук, Андрій Богданович; Тищенко, Ольга Павлівна; Гринченко, Наталя Генадіївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Омельченко, Світлана Борисівна; Нагорний, Олександр Юрійович; Рябець, Ольга Юріївна; Мельник, Оксана Юріївна; Боковець, Сергій Петрович
2015Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сировиниПлотнікова, Раїса Валеріївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2005Наукове обґрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняПивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2023Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію. Том 1. Розробка теоретичної моделі інтенсифікації технологічних процесів виробництва молочних продуктівГринченко, Наталя Геннадіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Погожих, Микола Іванович
2018Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїПивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустріїТютюкова, Дар’я Олександрівна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Рябець, Ольга Юріївна; Плотнікова, Раїса Валеріївна
2022Обгрунтування та розроблення проекту технології гелю для декорування десертної продукції та борошняних кондитерських виробівПивоваров, Павло Петрович; Гунченко, Богдана Ігорівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2017Обґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукціїНеклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович
2008-03-25Спосіб виробництва крокетної маси на основі борошна для кулінарної продукціїФедак, Наталя Василівна; Пивоваров, Павло Петрович; Хаустова, Тетяна Миколаївна
2010-08-25Спосіб комплексної переробки рибиПивоваров, Павло Петрович; Пивоваров, Євгеній Павлович; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Товма, Лідія Федорівна
2014-06-10Спосіб одержання капсул з внутрішнім умістом на основі жирівНеклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Пивоваров, Павло Петрович
2015-06-10Спосіб одержання капсул з внутрішнім умістом на основі жирів та отримана на його основі капсулаНеклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Пивоваров, Павло Петрович
2018-12-26Спосіб одержання напівфабрикату сирно-емульсійногоГринченко, Наталя Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Тютюкова, Дар'я Олександрівна; Листопад, Анна Петрівна