Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Пивоваров, Павло Петрович
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 30
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Аналіз підходів до моделювання стабільних харчових систем на основі ацидофільної палички
Кондратюк, Наталія Вячеславівна
;
Большакова, Валентина Леонтіївна
;
Пивоваров, Павло Петрович
;
Пивоваров, Євген Павлович
2017
Аналіз технологій продукції з сиру кисломолочного як передумова інноваційного задуму нової продукції
Тютюкова, Дар’я Олександрівна
;
Гринченко, Наталя Геннадіївна
;
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
2017
Вибір технічного оснащення для виробництва екстрактів із пектиновмісної сировини
Гринченко, Наталія Геннадіївна
;
Тютюкова, Дар’я Олександрівна
;
Пивоваров, Павло Петрович
2017
Визначення вологоутримуючої здатності харчових систем на основі альгінату натрію та полісахаридів
Неклеса, Ольга Павлівна
;
Яранцева, Євгенія Олександрівна
;
Пивоваров, Павло Петрович
;
Вовк, Валерія Сергіївна
;
Костигов, Кирило Володимирович
2014
Дослідження термостабільних структурованих емульсій у технології м’ясних січених виробів
Нечепуренко, Кристина Борисівна
;
Листопадна, Марія Володимирівна
;
Пивоваров, Павло Петрович
2021
Загальні технології харчової промисловості. Частина 1
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Ладика, Володимир Іванович
;
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Котляр, Олег Володимирович
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Боковець, Сергій Петрович
2021
Загальні технології харчової промисловості. Частина 2
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Ладика, Володимир Іванович
;
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Наталія Геннадіївна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Котляр, Олег Володимирович
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Боковець, Сергій Петрович
2020
Лабораторний практикум з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології»
Пивоваров, Павло Петрович
;
Горальчук, Андрій Богданович
;
Тищенко, Ольга Павлівна
;
Гринченко, Наталя Генадіївна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Нагорний, Олександр Юрійович
;
Рябець, Ольга Юріївна
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Боковець, Сергій Петрович
2015
Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сировини
Плотнікова, Раїса Валеріївна
;
Гринченко, Наталія Геннадіївна
;
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
2005
Наукове обґрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
2023
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію. Том 1. Розробка теоретичної моделі інтенсифікації технологічних процесів виробництва молочних продуктів
Гринченко, Наталя Геннадіївна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Пивоваров, Павло Петрович
;
Погожих, Микола Іванович
2018
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Наталія Геннадіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії
Тютюкова, Дар’я Олександрівна
;
Гринченко, Наталія Геннадіївна
;
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Рябець, Ольга Юріївна
;
Плотнікова, Раїса Валеріївна
2022
Обгрунтування та розроблення проекту технології гелю для декорування десертної продукції та борошняних кондитерських виробів
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гунченко, Богдана Ігорівна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2017
Обґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукції
Неклеса, Ольга Павлівна
;
Коротаєва, Євгенія Олександрівна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Пивоваров, Павло Петрович
2008-03-25
Спосіб виробництва крокетної маси на основі борошна для кулінарної продукції
Федак, Наталя Василівна
;
Пивоваров, Павло Петрович
;
Хаустова, Тетяна Миколаївна
2010-08-25
Спосіб комплексної переробки риби
Пивоваров, Павло Петрович
;
Пивоваров, Євгеній Павлович
;
Гринченко, Наталя Геннадіївна
;
Товма, Лідія Федорівна
2014-06-10
Спосіб одержання капсул з внутрішнім умістом на основі жирів
Неклеса, Ольга Павлівна
;
Коротаєва, Євгенія Олександрівна
;
Пивоваров, Павло Петрович
2015-06-10
Спосіб одержання капсул з внутрішнім умістом на основі жирів та отримана на його основі капсула
Неклеса, Ольга Павлівна
;
Коротаєва, Євгенія Олександрівна
;
Пивоваров, Павло Петрович
2018-12-26
Спосіб одержання напівфабрикату сирно-емульсійного
Гринченко, Наталя Геннадіївна
;
Пивоваров, Павло Петрович
;
Тютюкова, Дар'я Олександрівна
;
Листопад, Анна Петрівна