Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14679
Title: | Спосіб виробництва крокетної маси на основі борошна для кулінарної продукції |
Authors: | Федак, Наталя Василівна Пивоваров, Павло Петрович Хаустова, Тетяна Миколаївна |
Issue Date: | 25-Mar-2008 |
Citation: | Спосіб виробництва крокетної маси на основі борошна для кулінарної продукції. Патент України на корисну модель № 31020, МПК (2006), A21D 2/00, A23L 1/1. Н. В. Федак, П. П. Пивоваров, Т. М. Хаустова. № u200711689. Заявл. 22.10.2007. Опубл. 25.03.2008, Бюл.№ 6. 2 с. |
Series/Report no.: | 11;31020 |
Abstract: | Спосіб виробництва крокетної маси на основі борошна для кулінарної продукції, що передбачає заварювання маси з пасерованого на жировому компоненті борошна, молока, солі спецій та наповнювача, який відрізняється тим, що масу заварюють один раз без збивання та при без використання яйцепродуктів як структуроутворювача. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14679 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.