Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14679
Title: Спосіб виробництва крокетної маси на основі борошна для кулінарної продукції
Authors: Федак, Наталя Василівна
Пивоваров, Павло Петрович
Хаустова, Тетяна Миколаївна
Issue Date: 25-Mar-2008
Citation: Спосіб виробництва крокетної маси на основі борошна для кулінарної продукції. Патент України на корисну модель № 31020, МПК (2006), A21D 2/00, A23L 1/1. Н. В. Федак, П. П. Пивоваров, Т. М. Хаустова. № u200711689. Заявл. 22.10.2007. Опубл. 25.03.2008, Бюл.№ 6. 2 с.
Series/Report no.: 11;31020
Abstract: Спосіб виробництва крокетної маси на основі борошна для кулінарної продукції, що передбачає заварювання маси з пасерованого на жировому компоненті борошна, молока, солі спецій та наповнювача, який відрізняється тим, що масу заварюють один раз без збивання та при без використання яйцепродуктів як структуроутворювача.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14679
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
31020.pdf71.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.