Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Аналіз харчової та біологічної цінності пудингів функціонального призначення для харчування дітей дошкільного віку. | Пересічний, М. І.; Собко, А. Б. |
2013 | Дослідження впливу гідролізату з молюсків на виведення 137Сs з організму людини | Крамаренко, Д. П.; Кірєєва, О. І.; Рябушко, В. І.; Пересічний, М. І.; Дейниченко, Л. Г. |
2014-05-22 | Концентрати супів-пюре оздоровчого призначення | Пересічний, М. І.; Федорова, Д. В.; Козачишена, О. О. |
2011-05-19 | Обґрунтування раціонів харчування для людей розумової праці | Пересічний, М. І.; Магалецька, І. А., |
2013 | Овочеві страви геродієтичного призначення | Свідло, К. В.; Пересічний, М. І. |
2012 | Проектування складу полікомпонентних продуктів функціонального призначення для людей розумової праці | Пересічний, М. І.; Магалецька, І. А. |
2011-05-19 | Розроблення раціонів радіозахисного харчування. | Пересічний, М. І.; Неіленко, С. М. |
2011-05-19 | Розроблення раціонів харчування для студентів вищих навчальних закладів. | Пересічний, М. І.; Смичек, І. В. |
2017 | Світовий конгрес ВАКС: тенденції і стратегія розвитку кулінарології | Пересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Пересічна, О. М. |
2015 | Страви з круп геродієтичного призначення | Пересічний, М. І.; Пушка, О. С. |
2019 | Сучасна парадигма підготовки магістрів із готельно-ресторанної справи | Пересічний, М. І.; Пересічна, С. М. |
2015 | Сучасні компоненти для супів швидкого приготування | Пересічний, М. І.; Сергієнко, А. О.; Довга, О. О. |
2012 | Технологічні аспекти використання активованої води з мікрокластерною структурою у виробництві харчової продукції оздоровчого призначення | Пересічний, М. І.; Федорова, Д. В. |
2012 | Технологія десертів функціонального призначення. | Пересічний, М. І.; Вітряк, О. П.; Радченко, М. В. |
2019 | Технології харчової продукції функціонального призначення з використанням стевії | Пересічний, М. І.; Пересічна, С. М. |
2010 | Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваски | Пересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Пахомська, О. В. |
2012 | Якість амінокислотного складу батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинками | Пересічна, С. М.; Пересічний, М. І. |
2012 | Якість овочевих страв із використанням дієтичних добавок | Пересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Тарасевич, К. В. |
2012 | Якість страв із кисломолочного сиру функціонального призначення | Пересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Сушич, М. І. |
2012 | Якість страв із кисломолочного сиру функціонального призначення | Пересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Сушич, М. І. |