Browsing by Author Пересічний, М. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Аналіз харчової та біологічної цінності пудингів функціонального призначення для харчування дітей дошкільного віку.Пересічний, М. І.; Собко, А. Б.
2013Дослідження впливу гідролізату з молюсків на виведення 137Сs з організму людиниКрамаренко, Д. П.; Кірєєва, О. І.; Рябушко, В. І.; Пересічний, М. І.; Дейниченко, Л. Г.
2014-05-22Концентрати супів-пюре оздоровчого призначенняПересічний, М. І.; Федорова, Д. В.; Козачишена, О. О.
2011-05-19Обґрунтування раціонів харчування для людей розумової праціПересічний, М. І.; Магалецька, І. А.,
2013Овочеві страви геродієтичного призначенняСвідло, К. В.; Пересічний, М. І.
2012Проектування складу полікомпонентних продуктів функціонального призначення для людей розумової праціПересічний, М. І.; Магалецька, І. А.
2011-05-19Розроблення раціонів радіозахисного харчування.Пересічний, М. І.; Неіленко, С. М.
2011-05-19Розроблення раціонів харчування для студентів вищих навчальних закладів.Пересічний, М. І.; Смичек, І. В.
2017Світовий конгрес ВАКС: тенденції і стратегія розвитку кулінарологіїПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Пересічна, О. М.
2015Страви з круп геродієтичного призначенняПересічний, М. І.; Пушка, О. С.
2019Сучасна парадигма підготовки магістрів із готельно-ресторанної справиПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.
2015Сучасні компоненти для супів швидкого приготуванняПересічний, М. І.; Сергієнко, А. О.; Довга, О. О.
2012Технологічні аспекти використання активованої води з мікрокластерною структурою у виробництві харчової продукції оздоровчого призначенняПересічний, М. І.; Федорова, Д. В.
2012Технологія десертів функціонального призначення.Пересічний, М. І.; Вітряк, О. П.; Радченко, М. В.
2019Технології харчової продукції функціонального призначення з використанням стевіїПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.
2010Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваскиПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Пахомська, О. В.
2012Якість амінокислотного складу батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинкамиПересічна, С. М.; Пересічний, М. І.
2012Якість овочевих страв із використанням дієтичних добавокПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Тарасевич, К. В.
2012Якість страв із кисломолочного сиру функціонального призначенняПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Сушич, М. І.
2012Якість страв із кисломолочного сиру функціонального призначенняПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Сушич, М. І.