Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4363
Title: Якість амінокислотного складу батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинками
Authors: Пересічна, С. М.
Пересічний, М. І.
Keywords: батончики борошняні із цільного зерна;амінокислотний скор;рослинно-молочні начинки
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Пересічна С. М., Пересічний М. І. Якість амінокислотного складу батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинками. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 110-118.
Abstract: Узагальнено амінокислотний склад і проаналізовано амінокислотний скор нових видів батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинками, які характеризуються поліпшеними споживчими властивостями.
Generalized amino acid composition and amino acid analysis of score new types of bars flour with whole of grains and vegetable-dairy toppings, which are characterized by improved consumer properties
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4363
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_18.pdf300.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.