Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31222
Title: Концентрати супів-пюре оздоровчого призначення
Authors: Пересічний, М. І.
Федорова, Д. В.
Козачишена, О. О.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Пересічний М. І., Федорова Д. В., Козачишена О. О. Концентрати супів-пюре оздоровчого призначення. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 142-144
Series/Report no.: Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31222
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-142-144.pdf235.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.