Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4365
Title: Якість овочевих страв із використанням дієтичних добавок
Authors: Пересічний, М. І.
Пересічна, С. М.
Тарасевич, К. В.
Keywords: овочеві страви;дієтичні добавки;якість страв;дитяче харчування
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Пересічний М. І., Пересічна С. М., Тарасевич К. В. Якість овочевих страв із використанням дієтичних добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 124-128.
Abstract: Розглянуто якість овочевих страв з використанням дієтичних добавок для учнів загальноосвітніх шкіл-інтернатів.
The article describes the quality of vegetable dishes using dietary supplements for students of secondary schools boarding.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4365
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_20.pdf262.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.