Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31911
Title: Сучасні компоненти для супів швидкого приготування
Authors: Сергієнко, А. О.
Довга, О. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Пересічний, М. І.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Сергієнко А. О., Довга О. О. Сучасні компоненти для супів швидкого приготування. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Пересічний М. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 46.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31911
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_46.pdf137.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.