Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3969
Title: Аналіз харчової та біологічної цінності пудингів функціонального призначення для харчування дітей дошкільного віку.
Authors: Пересічний, М. І.
Собко, А. Б.
Keywords: функціональні продукти;пудинги;дитяче харчування;діти дошкільного віку
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Пересічний М. І., Собко А. Б. Аналіз харчової та біологічної цінності пудингів функціонального призначення для харчування дітей дошкільного віку. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 93-99.
Abstract: Встановлено підвищення харчової та біологічної цінності пудингів функціонального призначення для харчування дітей дошкільного віку завдяки використанню в технологіях сировини, що містить значну кількість функціональних інгредієнтів природного походження.
The increase of food and biological value of puddings of the functional setting is set for the feed of children of preschool age due to the use in technologies of raw material which contains the far of functional ingredients of natural origin.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3969
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__16.pdf257.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.