Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4364
Title: Якість страв із кисломолочного сиру функціонального призначення
Authors: Пересічний, М. І.
Пересічна, С. М.
Сушич, М. І.
Keywords: кисломолочний сир;якість страв;функціональні продукти
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Пересічний М. І., Пересічна С. М., Сушич М. І. Якість страв із кисломолочного сиру функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 119-123.
Abstract: Обґрунтовано новітні технології виробництва страв із кисломолочного сиру функціонального призначення, досліджено їх якість. Побудовано комплексний показник якості страв із кисломолочного сиру.
Grounded latest technology with cottage cheese dishes with cottage cheese functionality, investigated their quality. We construct a composite index of quality dishes with cottage cheese.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4364
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_19.pdf311.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.