Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Омельченко, С. Б.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 36
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Вивчення впливу сиру кисломолочного знежиреного на піноутворюючу здатність і стійкість піни збивного напівфабрикату
Омельченко, С. Б.
;
Горальчук, А. Б.
2018
Використання напівфабрикату збивного на основі какао-масла як наповнювача для чизкейків
Омельченко, С. Б.
;
Горальчук, А. Б.
2024
Використання напівфабрикату сухого збивного на основі олеогелів у десертній продукції
Котляр, О. В.
;
Омельченко, С. Б.
;
Федак, Н. В.
;
Чорна, Н. В.
;
Лісніченко, О. О.
2021-04-08
Використання низькомолекулярних поверхнево-активних речовин у технології суфле
Омельченко, С. Б.
;
Тимченко, Д. А.
2020
Використання олеогелів у технології оздоблювальних напівфабрикатів
Омельченко, С. Б.
;
Горальчук, А. Б.
2023
Використання сухої суміші у рецептурному складі десертної продукції (мусів)
Лісніченко, О. О.
;
Лібіченко, Д. В.
;
Омельченко, С. Б.
2023
Використання сухої суміші у рецептурному складі піноподібної десертної продукції (мусів)
Омельченко, С. Б.
2013
Вплив температури на міцність міжфазних адсорбційних шарів
Омельченко, С. Б.
;
Горальчук, А. Б.
2012
Вплив технологічних чинників на технологічні властивості рослинних вершків
Омельченко, С. Б.
;
Горальчук, А. Б.
2019-05-15
Дослідження впливу білковмісної сировини на піноутворювальну здатність і стійкість піни збивного напівфабрикату
Омельченко, С. Б.
;
Горальчук, А. Б.
2013
Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворюючу здатність та стійкість піни харчових систем на основі сумішей для виробництваоздоблювальних напівфабрикатів
Гринченко, О. О.
;
Омельченко, С. Б.
;
Тригубенко, Ю. М.
2022
Загальна технологія галузі
Котляр, О. В.
;
Омельченко, С. Б.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Наукові та практичні основи використання низькомолекулярних поверхнево-активних речовин для удосконалення та підвищення ефективності технологій напоїв, кулінарної та кондитерської продукції" (остаточний)
Омельченко, С. Б.
;
Котляр, О. В.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Наукові та прикладні основи виробництва харчових продуктів з використанням рослинних білків" (остаточний)
Камсуліна, Н. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Янчева, М. О.
;
Онищенко, В. М.
;
Головко, Т. М.
;
Большакова, В. А.
;
Дроменко, О. Б.
;
Желєва, Т. С.
;
Даюб Антанаус Антанаус Набіх
;
Перцевий, Ф. В.
;
Омельченко, С. Б.
2020
Конспект лекцій з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології»
Пивоваров, П. П.
;
Гринченко, О. О.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Горальчук, А. Б.
;
Тищенко, О. П.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Рябець, О. Ю.
;
Черемська, Т. В.
;
Нагорний, О. Ю.
;
Омельченко, С. Б.
;
Мельник, О. Ю.
;
Боковець, С. П.
2015
Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології".
Перцевой, Ф. В.
;
Дроменко, О. Б.
;
Гурський, П. В.
;
Янчева, М. О.
;
Камсуліна, Н. В.
;
Ботштейн, Б. Б.
;
Трощий, Т. В.
;
Журавльов, С. В.
;
Омельченко, С. Б.
;
Нагорний, О. Ю.
;
Федак, Н. В.
2021
Методологія наукових досліджень
Ладика, В. І.
;
Шильман, Л. З.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Пивоваров, П. П.
;
Гринченко, О. О.
;
Гурський, П. В.
;
Тищенко, О. П.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Сукманов, В. О.
;
Демідов, І. М.
;
Горальчук, А. Б.
;
Мазуренко, І. К.
;
Шульга, О. С.
;
Каратаєва, Є. О.
;
Мельник, О. Ю.
;
Крапивницька, І. О.
;
Чорна, А. І.
;
Нагорний, О. Ю.
;
Омельченко, С. Б.
;
Боковець, С. П.
2021
Обґрунтування використання низькомолекулярних поверхнево-активних речовин у технології молочних коктейлів
Горальчук, А. Б.
;
Омельченко, С. Б.
2013
Обґрунтування вмісту емульгаторів у складі піноемульсійних продуктів
Горальчук, А. Б.
;
Омельченко, С. Б.
;
Шаня, І. М.
2019
Обґрунтування параметрів одержання стійких піноемульсійних харчових систем для виробництва оздоблювальних напівфабрикатів
Омельченко, С. Б.
;
Горальчук, А. Б.