Browsing by Author Омельченко, С. Б.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 30  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Вивчення впливу сиру кисломолочного знежиреного на піноутворюючу здатність і стійкість піни збивного напівфабрикатуОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.
2018Використання напівфабрикату збивного на основі какао-масла як наповнювача для чизкейківОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.
2021-04-08Використання низькомолекулярних поверхнево-активних речовин у технології суфлеОмельченко, С. Б.; Тимченко, Д. А.
2020Використання олеогелів у технології оздоблювальних напівфабрикатівОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.
2023Використання сухої суміші у рецептурному складі десертної продукції (мусів)Лісніченко, О. О.; Лібіченко, Д. В.; Омельченко, С. Б.
2023Використання сухої суміші у рецептурному складі піноподібної десертної продукції (мусів)Омельченко, С. Б.
2012Вплив технологічних чинників на технологічні властивості рослинних вершківОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.
2019-05-15Дослідження впливу білковмісної сировини на піноутворювальну здатність і стійкість піни збивного напівфабрикатуОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.
2013Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворюючу здатність та стійкість піни харчових систем на основі сумішей для виробництваоздоблювальних напівфабрикатівГринченко, О. О.; Омельченко, С. Б.; Тригубенко, Ю. М.
2022Загальна технологія галузіКотляр, О. В.; Омельченко, С. Б.
2020Конспект лекцій з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології»Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Горальчук, А. Б.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Перцевой, Ф. В.; Рябець, О. Ю.; Черемська, Т. В.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Мельник, О. Ю.; Боковець, С. П.
2015Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології".Перцевой, Ф. В.; Дроменко, О. Б.; Гурський, П. В.; Янчева, М. О.; Камсуліна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.; Трощий, Т. В.; Журавльов, С. В.; Омельченко, С. Б.; Нагорний, О. Ю.; Федак, Н. В.
2021Методологія наукових дослідженьЛадика, В. І.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Гурський, П. В.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Сукманов, В. О.; Демідов, І. М.; Горальчук, А. Б.; Мазуренко, І. К.; Шульга, О. С.; Каратаєва, Є. О.; Мельник, О. Ю.; Крапивницька, І. О.; Чорна, А. І.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Боковець, С. П.
2021Обґрунтування використання низькомолекулярних поверхнево-активних речовин у технології молочних коктейлівГоральчук, А. Б.; Омельченко, С. Б.
2013Обґрунтування вмісту емульгаторів у складі піноемульсійних продуктівГоральчук, А. Б.; Омельченко, С. Б.; Шаня, І. М.
2014-05-22Обґрунтування рецептурного складу оздоблюючих напівфабрикатів з емульсійною та пінною структуроюОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.
2019Особливості впровадження інноваційних способів організації самостійної роботи студентів у ЗВОГоральчук, А. Б.; Омельченко, С. Б.
2013Перспективи викори-стання фруктових добавок у технології бісквітного тістаОмельченко, С. Б.; Решетова, О. О.
2011Перспективи використання лактози в технології оздоблювальних напівфабрикатівТрощій, Т. В.; Омельченко, С. Б.; Бенда, М. Ю.
2012Перспективи використання рослинних вершківОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.