Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38666
Title: Використання сухої суміші у рецептурному складі піноподібної десертної продукції (мусів)
Authors: Омельченко, С. Б.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Омельченко С. Б. Використання сухої суміші у рецептурному складі піноподібної десертної продукції (мусів). Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 45-46
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38666
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-46-47.pdf133.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.