Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38666
Title: | Використання сухої суміші у рецептурному складі піноподібної десертної продукції (мусів) |
Authors: | Омельченко, С. Б. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Омельченко С. Б. Використання сухої суміші у рецептурному складі піноподібної десертної продукції (мусів). Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 45-46 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38666 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-46-47.pdf | 133.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.