Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36806
Title: Вивчення впливу сиру кисломолочного знежиреного на піноутворюючу здатність і стійкість піни збивного напівфабрикату
Authors: Омельченко, С. Б.
Горальчук, А. Б.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Омельченко С. Б., Горальчук А. Б. Вивчення впливу сиру кисломолочного знежиреного на піноутворюючу здатність і стійкість піни збивного напівфабрикату. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 67-69.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36806
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_67-69.pdf128.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.