Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25132
Title: Дослідження впливу білковмісної сировини на піноутворювальну здатність і стійкість піни збивного напівфабрикату
Authors: Омельченко, С. Б.
Горальчук, А. Б.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Омельченко С. Б., Горальчук А. Б. Дослідження впливу білковмісної сировини на піноутворювальну здатність і стійкість піни збивного напівфабрикату. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 29-30
Series/Report no.: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25132
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-29-30.pdf144.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.