Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Одарченко, А. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 33
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Актуальність підготовки фахівців за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Одарченко, А. М.
;
Карбівнича, Т. В.
2011
Використання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервів
Одарченко, А. М.
;
Сесь, А. М.
;
Гасай, Є. Л.
2019-05-15
Використання функціональних інгредієнтів і харчових добавок для молочних і кисломолочних продуктів
Одарченко, А. М.
;
Сподар, К. В.
;
Андріюк, Е. І.
2010
Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового буряку
Погожих, М. І.
;
Одарченко, А. М.
;
Карбівнича, Т. В.
;
Гасай, Є. Л.
2010
Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкою
Одарченко, А. М.
;
Одарченко, Д. М.
;
Балим, В. Ю.
;
Буток, О. С.
2011-10-20
Дослідження основних колориметричних параметрів водних екстрактів ягід після зберігання
Одарченко, А. М.
;
Одарченко, М. С.
;
Звягінцева, Г. Л.
2011
Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберігання
Одарченко, А. М.
;
Одарченко, М. С.
;
Бабіч, А. О.
;
Сюсель, О. О.
2013
Дослідження процесу заморожування ягід калини звичайної
Одарченко, Д. М.
;
Одарченко, А. М.
;
Сюсель, О. О.
;
Кудряшов, А. І.
2009
Дослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіру
Єфремов, Ю. І.
;
Одарченко, Д. М.
;
Одарченко, А. М.
;
Карев, М. О.
2011-05-19
Дослідження фазових переходів та склування під час заморожування та нагрівання гомогенізованої борщової заправки
Одарченко, А. М.
;
Одарченко, Д. М.
;
Карбівнича, Т. В.
;
Гасай, Є .Л.
2011
Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ЯМР
Одарченко, А. М.
;
Карбівнича, Т. В.
;
Гасай, Є. Л.
2011-10-20
Заморожений тістовий напівфабрикат з додаванням овочевої плазми
Одарченко, А. М.
;
Черкашина, В. Ю.
;
Бабіч, А. О.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка нанотехнології плодоовочевих добавок та інноваційних технологій продуктів для оздоровчого харчування" (остаточний)
Погарська, В. В.
;
Одарченко, А. М.
;
Погарський, О. С.
;
Юр`єва, О. О.
;
Лосєва, С. М.
;
Селютіна, Г. А.
;
Лопатюк, А. А.
;
Пікатова, В. В.
;
Овчаренко, В. А.
;
Дзюба, О. С.
2012
Колориметричний аналіз компонентів борщової заправки
Одарченко, А. М.
2011-05
Морфологічні зміни у тканинах буряку під час операцій підготовки до заморожування
Погожих, М. І.
;
Одарченко, А. М.
;
Одарченко, Д. М.
;
Карбівнича, Т. В.
;
Звягінцева, Г. Л.
2011
Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберігання
Погожих, М. І.
;
Одарченко, Д. М.
;
Одарченко, А. М.
;
Черкашина, В. Ю.
2009
Напівфабрикат високого ступеня готовності із грибів глива звичайна
Одарченко, Д. М.
;
Одарченко, А. М.
;
Сесь, А. М.
;
Піддубний, В. В.
2011-10-20
Наукові основи формування якості овочевих напівфабрикатів під час розморожування
Одарченко, А. М.
;
Карбівнича, Т. В.
;
Гасай, Є. Л.
2010
Наукові основи формування якості полідисперсних харчових систем за умов заморожування
Черевко, О. І.
;
Одарченко, А. М.
2014-05-22
Новий спосіб виробництва молочно-білкових продуктів
Одарченко, А. М.
;
Карпенко, З. П.