Browsing by Author Одарченко, А. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 33  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Актуальність підготовки фахівців за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Одарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.
2011Використання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервівОдарченко, А. М.; Сесь, А. М.; Гасай, Є. Л.
2019-05-15Використання функціональних інгредієнтів і харчових добавок для молочних і кисломолочних продуктівОдарченко, А. М.; Сподар, К. В.; Андріюк, Е. І.
2010Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового бурякуПогожих, М. І.; Одарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.; Гасай, Є. Л.
2010Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкоюОдарченко, А. М.; Одарченко, Д. М.; Балим, В. Ю.; Буток, О. С.
2011-10-20Дослідження основних колориметричних параметрів водних екстрактів ягід після зберіганняОдарченко, А. М.; Одарченко, М. С.; Звягінцева, Г. Л.
2011Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберіганняОдарченко, А. М.; Одарченко, М. С.; Бабіч, А. О.; Сюсель, О. О.
2013Дослідження процесу заморожування ягід калини звичайноїОдарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Сюсель, О. О.; Кудряшов, А. І.
2009Дослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіруЄфремов, Ю. І.; Одарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Карев, М. О.
2011-05-19Дослідження фазових переходів та склування під час заморожування та нагрівання гомогенізованої борщової заправкиОдарченко, А. М.; Одарченко, Д. М.; Карбівнича, Т. В.; Гасай, Є .Л.
2011Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ЯМРОдарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.; Гасай, Є. Л.
2011-10-20Заморожений тістовий напівфабрикат з додаванням овочевої плазмиОдарченко, А. М.; Черкашина, В. Ю.; Бабіч, А. О.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка нанотехнології плодоовочевих добавок та інноваційних технологій продуктів для оздоровчого харчування" (остаточний)Погарська, В. В.; Одарченко, А. М.; Погарський, О. С.; Юр`єва, О. О.; Лосєва, С. М.; Селютіна, Г. А.; Лопатюк, А. А.; Пікатова, В. В.; Овчаренко, В. А.; Дзюба, О. С.
2012Колориметричний аналіз компонентів борщової заправкиОдарченко, А. М.
2011-05Морфологічні зміни у тканинах буряку під час операцій підготовки до заморожуванняПогожих, М. І.; Одарченко, А. М.; Одарченко, Д. М.; Карбівнича, Т. В.; Звягінцева, Г. Л.
2011Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберіганняПогожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Черкашина, В. Ю.
2009Напівфабрикат високого ступеня готовності із грибів глива звичайнаОдарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Сесь, А. М.; Піддубний, В. В.
2011-10-20Наукові основи формування якості овочевих напівфабрикатів під час розморожуванняОдарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.; Гасай, Є. Л.
2010Наукові основи формування якості полідисперсних харчових систем за умов заморожуванняЧеревко, О. І.; Одарченко, А. М.
2014-05-22Новий спосіб виробництва молочно-білкових продуктівОдарченко, А. М.; Карпенко, З. П.