Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26153
Title: Використання функціональних інгредієнтів і харчових добавок для молочних і кисломолочних продуктів
Authors: Одарченко, А. М.
Сподар, К. В.
Андріюк, Е. І.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Одарченко А. М., Сподар К. В., Андріюк Е. І. Використання функціональних інгредієнтів і харчових добавок для молочних і кисломолочних продуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 295-296
Series/Report no.: Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26153
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-295-296.pdf143.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.