Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24662
Title: Наукові основи формування якості овочевих напівфабрикатів під час розморожування
Authors: Одарченко, А. М.
Карбівнича, Т. В.
Гасай, Є. Л.
Issue Date: 20-Oct-2011
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Одарченко А. М., Карбівнича Т. В., Гасай Є. Л. Наукові основи формування якості овочевих напівфабрикатів під час розморожування. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 104-105
Series/Report no.: Управління якістю харчової продукції та її екологічна безпека;Секція 3
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24662
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-104-105.pdf154.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.