Browsing by Author Маяк, В. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 24  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Адгезійні властивості сухих конфітюрівЧеревко, О. І.; Маяк, В. І.; Смілик, М. М.; Постольнік, Д. В.; Сардоров, А. М.
2013Апроксимація реограм сухих конфітюрів залежно від терміну зберіганняМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Осьмак, О. О.
2013Вплив вібрації на вакуумне сушіння харчових продуктівМаяк, В. І.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.
2010Вплив електровібрації на повзучість і релаксацію напруги цукатної маси з дикорослого тернуМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Смілик, М. М.
2011-05-19Вплив конструктивних особливостей перемішуючих пристроїв на перебіг теплообмінних процесівЧеревко, О .І.; Михайлов, В. М.; Маяк, В. І.; Маяк, О. А.
2014-05-22Вплив конструктивних особливостей скребково-лопатевої мішалки на перебіг теплообміну у випарному апаратіЧеревко, О. І.; Маяк, В. І.; Маяк, О. А.
2010Дослідження залежності напруги зсуву сухого конфітюру від швидкості зсувуЧеревко, О. І.; Маяк, В. І.; Смілик, М. М.; Постольнік, Д. В.; Сардоров, А. М.
2013Дослідження реологічних властивостей роздільних пастоподібних концентратівМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Осьмак, О. О.
2009Дослідження соціально-економічної ефективності виробництва ПКН і цукатів за новою технологієюМаяк, В. І.; Михайлов, В. М.
2011Дослідження тепловіддачі в процесах виробництва високов'язких продуктівЧеревко, О. І.; Михайлов, В. М.; Маяк, В. І.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Русанов, І. О.; Романов, І. П.
2009Дослідження якості концентрованих продуктів із плодово-ягідної та овочевої сировини та розробка технологічних ліній їх виробництваЧеревко, О. І.; Маяк, В. І.; Постольнік, Д. В.
2009Закономірності тепловіддачі в процесі виробництва пастоподібних концентратів напоївМаяк, В. І.; Михайлов, В. М.
2018Залежність реологічних властивостей сухих конфітюрів від терміну зберіганняМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Осьмак, О. О.
2012Залежність структурно-механічних властивостей «роздільних концентратів» від температуриМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Харлап, М. Д.
2009Модельні схеми розробки нових ресурсозберігаючих способів виробництва високоякісних пастоподібніх концентратів напоїв (ПКН) і цукатівМаяк, В. І.; Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.
2009Нові ресурсозберігаючі способи виробництва пастоподібних концентратів напоїв і цукатів з плодово-ягідної сировиниМаяк, В. І.; Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.
2013Нові способи виробництва високов'язких концентрованих харчових продуктівМаяк, В. І.; Маяк, О. А.; Ляшенко, Б. В.
2011Обґрунтування раціонального способу виробництва пастоподібних концентратівМаяк, В. І.; Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Лихобаба, О. В.
2014-05-22Обґрунтування і дослідження ефективного способу виробництва високоякісних концентратівМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Сардаров, А. М.
2013Організація особистого інтернет-простору – шлях до якісного опанування широкого кола знаньМаяк, В. І.; Маяк, О. А.