Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28542
Title: Вплив вібрації на вакуумне сушіння харчових продуктів
Authors: Маяк, В. І.
Маяк, О. А.
Сардаров, А. М.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Маяк В. І., Маяк О. А., Сардаров А. М. Вплив вібрації на вакуумне сушіння харчових продуктів. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 35-36.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28542
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-35-36.pdf233.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.