Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2011 | Асептична стерилізація томатного соку | Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Карпенко, М. В.; Мураховський, О. В.; Гольденбайн, І. І.; Остапенко, В. І. |
2012 | Вальцьова ІЧ-сушарка для сушіння плодово-ягідних паст | Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Постольник, Д. В.; Загорулько, А. М. |
2013 | Визначення міцності структури паст із дикорослої плодово-ягідної сировини | Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Захаренко, В. О.; Загорулько, О. Є. |
2013 | Виробництво порошків із плодово-ягідної сировини | Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М. |
2010 | Виробництво фруктової пасти з використанням дикорослої актинідії | Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Постольник, Д. В. |
2013 | Геометрія розміщення рефлекторав ІЧ-сушарках плодоягідної сировини | Кіптела, Л. В.; Плевако, В. П.; Загорулько, А. М. |
2011 | Дослідження дисперсності структури як фактора стабільності паст із дикорослої плодово-ягідної сировини | Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Постольнік, Д. В.; Загорулько, А. М.; Бражник, К. А.; Гришина, Т. О.; Мошнін, Є. С. |
2013 | Експериментальна ІЧ-сушарка плодово-ягідної сировини | Кіптела, Л. В.; Загорулько, А. М. |
2010 | Екстрагування барвних речовин з дикорослої сировини | Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Постольнік, Д. В. |
2013 | Концентрування плодово-ягідних пюре | Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є. |
2013 | Моделювання розповсюдження ІЧ-випромінювання в сушарках із циліндричною формою рефлектора | Кіптела, Л. В.; Саєнко, С. Ю.; Загорулько, А. М.; Мольський, О. С. |
2012 | Моделювання розповсюдження ІЧ-випромінювання в ІЧ-сушарках дикорослої плодово-ягідної сировини | Кіптела, Л. В.; Саєнко, С. Ю.; Загорулько, А. М. |
2011 | Обґрунтування оптимального способу виробництва пивного солоду | Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Общий, С. А.; Кацька, О. В.; Ігнатенко, М. М.; Александров, В. Л. |
2011 | Обґрунтування стабільності структури багато-компонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировини | Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Захаренко, В. О.; Загорулько, О. Є.; Постольнік, Д. В. |
2011 | Перспективні тенденції процесу сушіння сипкої харчової сировини | Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Тельник, К. В.; Шейка, Є. С.; Чуєнко, В. А.; Шевелева, Є. С. |
2009 | Підвищення ефективності роботи роторного випарника | Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є. |
2012 | Підвищення ефективності теплообміну роторного плівкового випарника | Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є. |
2011 | Реконструкція лінії безперервного виробництва кисломолочного сиру на ВАТ «Харківський молочний комбінат» | Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Атанасов, О. С.; Канунніков, О. Н.; Мухін, С. С.; Балабанов, О. Т. |
2014-05-22 | Спосіб виробництва багатокомпонентних плодоягідних паст | Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є. |
2012 | Стан та проблеми розвитку книговидання в Україні | Головко, М. П.; Кіптела, Л. В.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О. |