Просмотр собрания по группе - Авторы Кіптела, Л. В.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 20 из 26  дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2011Асептична стерилізація томатного сокуЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Карпенко, М. В.; Мураховський, О. В.; Гольденбайн, І. І.; Остапенко, В. І.
2012Вальцьова ІЧ-сушарка для сушіння плодово-ягідних пастЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Постольник, Д. В.; Загорулько, А. М.
2013Визначення міцності структури паст із дикорослої плодово-ягідної сировиниЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Захаренко, В. О.; Загорулько, О. Є.
2013Виробництво порошків із плодово-ягідної сировиниКіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.
2010Виробництво фруктової пасти з використанням дикорослої актинідіїЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Постольник, Д. В.
2013Геометрія розміщення рефлекторав ІЧ-сушарках плодоягідної сировиниКіптела, Л. В.; Плевако, В. П.; Загорулько, А. М.
2011Дослідження дисперсності структури як фактора стабільності паст із дикорослої плодово-ягідної сировиниЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Постольнік, Д. В.; Загорулько, А. М.; Бражник, К. А.; Гришина, Т. О.; Мошнін, Є. С.
2013Експериментальна ІЧ-сушарка плодово-ягідної сировиниКіптела, Л. В.; Загорулько, А. М.
2010Екстрагування барвних речовин з дикорослої сировиниЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Постольнік, Д. В.
2013Концентрування плодово-ягідних пюреЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.
2013Моделювання розповсюдження ІЧ-випромінювання в сушарках із циліндричною формою рефлектораКіптела, Л. В.; Саєнко, С. Ю.; Загорулько, А. М.; Мольський, О. С.
2012Моделювання розповсюдження ІЧ-випромінювання в ІЧ-сушарках дикорослої плодово-ягідної сировиниКіптела, Л. В.; Саєнко, С. Ю.; Загорулько, А. М.
2011Обґрунтування оптимального способу виробництва пивного солодуЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Общий, С. А.; Кацька, О. В.; Ігнатенко, М. М.; Александров, В. Л.
2011Обґрунтування стабільності структури багато-компонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировиниЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Захаренко, В. О.; Загорулько, О. Є.; Постольнік, Д. В.
2011Перспективні тенденції процесу сушіння сипкої харчової сировиниЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Тельник, К. В.; Шейка, Є. С.; Чуєнко, В. А.; Шевелева, Є. С.
2009Підвищення ефективності роботи роторного випарникаЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.
2012Підвищення ефективності теплообміну роторного плівкового випарникаЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.
2011Реконструкція лінії безперервного виробництва кисломолочного сиру на ВАТ «Харківський молочний комбінат»Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Атанасов, О. С.; Канунніков, О. Н.; Мухін, С. С.; Балабанов, О. Т.
2014-05-22Спосіб виробництва багатокомпонентних плодоягідних пастКіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.
2012Стан та проблеми розвитку книговидання в УкраїніГоловко, М. П.; Кіптела, Л. В.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.