Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29490
Title: | Концентрування плодово-ягідних пюре |
Authors: | Черевко, О. І. Кіптела, Л. В. Загорулько, О. Є. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Концентрування плодово-ягідних пюре. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 121-122. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29490 |
Appears in Collections: | Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_16.05.13_-121-122.pdf | 218.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.