Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29490
Title: Концентрування плодово-ягідних пюре
Authors: Черевко, О. І.
Кіптела, Л. В.
Загорулько, О. Є.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Концентрування плодово-ягідних пюре. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 121-122.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29490
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-121-122.pdf218.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.