Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26735
Title: Перспективні тенденції процесу сушіння сипкої харчової сировини
Authors: Тельник, К. В.
Шейка, Є. С.
Чуєнко, В. А.
Шевелева, Є. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Черевко, О. І.
Кіптела, Л. В.
Загорулько, О. Є.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Тельник К. В., Шейка Є. С., Чуєнко В. А., Шевелева Є. С. Перспективні тенденції процесу сушіння сипкої харчової сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 336.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26735
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_336.pdf157.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.