Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Крамаренко, Д. П.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 30
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Аналіз конструкції сучасного обладнання для смаження у фритюрі
Крамаренко, Д. П.
;
Мартиненко, Р. О.
2014-05-22
Аналіз перспектив створення нових багатофункціональних фаршевих напівфабрикатів
Крамаренко, Д. П.
;
Агєєв, А. М.
2021-04-08
Аналіз способів стабілізації кольору продуктів переробки коренеплодів столового буряку
Дуб, В. В.
;
Крамаренко, Д. П.
;
Третяк, Р. В.
2014-05-22
Вивчення впливу добавок цистозіри та зостери на реологічні властивості емульсійних соусів
Галяпа, І. М.
;
Крамаренко, Д. П.
2021-04-08
Визначення перспективних напрямів проєктування комбінованих фаршевих продуктів
Дуб, В. В.
;
Крамаренко, Д. П.
;
Чернобровенко, Т. Г.
2019
Вплив водоростевої добавки на теплофізичні характеристики фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців
Гіренко, Н. І.
;
Крамаренко, Д. П.
;
Дуб, В. В.
2019-05-15
Вплив добавок гідробіонтів на мікроструктуру фаршевого напівфабрикату для млинців після заморожування-розморожування
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
2016
Детермінанти вибору майбутньої професії абітурієнта вищого навчального закладу
Крамаренко, Д. П.
;
Варипаєв, О. М.
;
Гіренко, Н. І.
2021
Дослідження вологозв’язуючої здатності трикомпонентної системи для створення фаршевої маси з м’ясом птиці
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
;
Дуб, В. В.
2021
Дослідження граничної напруги зсуву трикомпонентної системи для створення фаршевої маси з м’ясом птиці
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
;
Дуб, В. В.
2020
Дослідження витрат маси напівфабрикатів із використанням фаршу з молочним білком для млинців під час теплової обробки
Крамаренко, Д. П.
;
Дуб, В. В.
;
Гіренко, Н. І.
2016
Дослідження вологоутримуючої здатності м’ясо-овочевої дисперсної системи
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
2013
Дослідження впливу гідролізату з молюсків на виведення 137Сs з організму людини
Крамаренко, Д. П.
;
Кірєєва, О. І.
;
Рябушко, В. І.
;
Пересічний, М. І.
;
Дейниченко, Л. Г.
2015
Дослідження впливу гідролізату з молюсків на зміну кислотності житньої закваски
Дейниченко, Г. В.
;
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
2017
Дослідження впливу гідролізату рибного колагену на жироутримувальну здатність модельної фаршевої системигосподарства
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
;
Дуб, В. В.
2016
Дослідження впливу добавок гідробіонтів на газоутворюючу здатність борошна
Крамаренко, Д. П.
2015
Дослідження впливу температури на початкову продуктивність ультрафільтраційних мембран типу ПАН
Дейниченко, Г. В.
;
Крамаренко, Д. П.
;
Мазняк, З. О.
;
Гафуров, О. В.
2016
Дослідження граничної напруги зсуву м’ясо-овочевої дисперсної системи
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
2013
Дослідження показників якості емульсійних соусів, розроблених із водоростевими добавками
Галяпа, І. М.
;
Крамаренко, Д. П.
2021-04-08
Дослідження способів гідротермічної обробки соєвого насіння
Дуб, В. В.
;
Крамаренко, Д. П.
;
Шишова, Я. О.