Browsing by Author Крамаренко, Д. П.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 25  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Аналіз конструкції сучасного обладнання для смаження у фритюріКрамаренко, Д. П.; Мартиненко, Р. О.
2014-05-22Аналіз перспектив створення нових багатофункціональних фаршевих напівфабрикатівКрамаренко, Д. П.; Агєєв, А. М.
2021-04-08Аналіз способів стабілізації кольору продуктів переробки коренеплодів столового бурякуДуб, В. В.; Крамаренко, Д. П.; Третяк, Р. В.
2014-05-22Вивчення впливу добавок цистозіри та зостери на реологічні властивості емульсійних соусівГаляпа, І. М.; Крамаренко, Д. П.
2021-04-08Визначення перспективних напрямів проєктування комбінованих фаршевих продуктівДуб, В. В.; Крамаренко, Д. П.; Чернобровенко, Т. Г.
2019-05-15Вплив добавок гідробіонтів на мікроструктуру фаршевого напівфабрикату для млинців після заморожування-розморожуванняКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2016Детермінанти вибору майбутньої професії абітурієнта вищого навчального закладуКрамаренко, Д. П.; Варипаєв, О. М.; Гіренко, Н. І.
2021Дослідження вологозв’язуючої здатності трикомпонентної системи для створення фаршевої маси з м’ясом птиціКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Дуб, В. В.
2021Дослідження граничної напруги зсуву трикомпонентної системи для створення фаршевої маси з м’ясом птиціКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Дуб, В. В.
2020Дослідження витрат маси напівфабрикатів із використанням фаршу з молочним білком для млинців під час теплової обробкиКрамаренко, Д. П.; Дуб, В. В.; Гіренко, Н. І.
2016Дослідження вологоутримуючої здатності м’ясо-овочевої дисперсної системиКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2013Дослідження впливу гідролізату з молюсків на виведення 137Сs з організму людиниКрамаренко, Д. П.; Кірєєва, О. І.; Рябушко, В. І.; Пересічний, М. І.; Дейниченко, Л. Г.
2017Дослідження впливу гідролізату рибного колагену на жироутримувальну здатність модельної фаршевої системигосподарстваКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Дуб, В. В.
2016Дослідження впливу добавок гідробіонтів на газоутворюючу здатність борошнаКрамаренко, Д. П.
2016Дослідження граничної напруги зсуву м’ясо-овочевої дисперсної системиКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2013Дослідження показників якості емульсійних соусів, розроблених із водоростевими добавкамиГаляпа, І. М.; Крамаренко, Д. П.
2021-04-08Дослідження способів гідротермічної обробки соєвого насінняДуб, В. В.; Крамаренко, Д. П.; Шишова, Я. О.
2016Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовцівКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2016Методики дистанційного викладання дисциплін технологічного напрямуКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2009Оптимізація рецептурного складу молочно-білкового фаршу з використанням йодовмісної добавкиСедо, А.; Пивоваров, П. П.; Дейниченко, Г. В.; Крамаренко, Д. П.