Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15822
Title: Дослідження впливу добавок гідробіонтів на газоутворюючу здатність борошна
Other Titles: Исследование влияния добавок гидробионтов на газооброзующую способность муки
The effect of supplementation of marine organisms to the ability of flour to form a gas
Authors: Крамаренко, Д. П.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Крамаренко Д. П. Дослідження впливу добавок гідробіонтів на газоутворюючу здатність борошна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 134-139.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Abstract: Стаття присвячена впливу добавок гідробіонтів на важливий показник якості борошна – газоутворюючу здатність. Автором досліджено процес газоутворення борошна з добавками гідробіонтів рослинного і тваринного походження та зміна його інтенсивності в залежності від виду добавки.
Статья посвящена влиянию добавок гидробионтов на важный показатель качества муки – газообразующую способность. Автором исследован процесс газообразования муки с добавками гидробионтов растительного и животного происхождения и изменение его интенсивности в зависимости от вида добавки.
The article is devoted to influence of additives on aquatic organisms an important indicator of flour quality – the ability to form gas. The author studies the process of formation of gas in the flour with additives aquatic plant and animal origin. To study the variation of ability to form gas, depending on the type of additive.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15822
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
22_179_2016.pdf439.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.