Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36800
Title: Дослідження граничної напруги зсуву м’ясо-овочевої дисперсної системи
Authors: Крамаренко, Д. П.
Гіренко, Н. І.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Крамаренко Д. П., Гіренко Н. І. Дослідження граничної напруги зсуву м’ясо-овочевої дисперсної системи. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 56-57.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36800
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_56-57.pdf161.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.