Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19110
Title: Дослідження вологозв’язуючої здатності трикомпонентної системи для створення фаршевої маси з м’ясом птиці
Authors: Крамаренко, Д. П.
Гіренко, Н. І.
Дуб, В. В.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Крамаренко Д. П., Гіренко Н. І., Дуб В. В. Дослідження вологозв’язуючої здатності трикомпонентної системи для створення фаршевої маси з м’ясом птиці. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 21-22.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19110
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-21-22.pdf169.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.