Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21975
Title: Дослідження способів гідротермічної обробки соєвого насіння
Authors: Шишова, Я. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Дуб, В. В.
Крамаренко, Д. П.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Шишова Я. О. Дослідження способів гідротермічної обробки соєвого насіння. Наук. кер. В. В. Дуб, Д. П. Крамаренко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 24
Series/Report no.: Нові технології харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21975
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-24.pdf99.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.