Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19112
Title: | Дослідження граничної напруги зсуву трикомпонентної системи для створення фаршевої маси з м’ясом птиці |
Authors: | Крамаренко, Д. П. Гіренко, Н. І. Дуб, В. В. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Крамаренко Д. П., Гіренко Н. І., Дуб В. В. Дослідження граничної напруги зсуву трикомпонентної системи для створення фаршевої маси з м’ясом птиці. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 23-24. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19112 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-23-24.pdf | 161.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.