Browsing by Author Коваленко, В. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 23  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Біологічна цінність сирного продукту м’якогоОбозна, М. В.; Коваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Перцевой, Ф. В.
2011-05-19Вивчення перетравлюваності білків сирного продукту м’якогоМіскієвич, Т.; Гарнцарек, Б.; Обозна, М. В.; Коваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Перцевой, Ф. В.
2011-05-19Використання білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини в технологіях січених кулінарних виробівКоваленко, В. О.; Панікарова, Б. О.; Горбань, В. Г.
2011Використання дієтичної добавки на основі колагеновмісної сировини в рецептурах рибної кулінарної продукціїКоваленко, В. О.; Панікарова, Б. О.; Прокопенко, О. Д.
2011-10-20Вплив параметрів ферментативного протеолізу рибної колагеновмісної сировини на технологічні властивості білкової добавкиКоваленко, В. О.; Панікарова, Б. О.; Антоненко, С. П.
2020Динамічні характеристики пуску механізму повороту крану з частотно-регульованим приводомКоваленко, В. О.; Стрижак, В. В.; Іглін, С. П.; Коваленко, О. О.; Стрижак, М. Г.
2011-10-20Дослідження вмісту розчинних фракцій колагенових білків та антиоксидантної активності у білковій добавціКоваленко, В. О.; Андрєєва, С. С.
2012Дослідження впливу білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини на рухливість води в рибних фаршевих системахТоряник, О. І.; Коваленко, В. О.; Дьяков, О. Г.; Панікарова, Б. О.
2011-05-19Дослідження впливу гідротермічної обробки на інтенсивність ферментативного протеолізу колагеновмісної сировиниКоваленко, В. О.; Андрєєва, С. С.
2010Мікробіологічні показники напівфабрикату "Борщова заправка" в процесі виробництва та зберіганняКарбівнича, Т. В.; Коваленко, В. О.
2013Обґрунтування використання білкової добавки на основі ферментованої колагеновмісної сировини в технології рибних кулінарних виробівКоваленко, В. О.; Панікарова, Б. О.; Бондар, А. Ю.
2012Обґрунтування доцільності використання білкової добавки на основі шкіри сьомги в технології рибних кулінарних виробівКоваленко, В. О.; Панікарова, Б. О.
2011-05-19Параметри ферментативного протеолізу колагеновмісної сировини в технологіях біодеградуючих захисних покриттівКоваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Павлоцька, Л.Ф.
2009Перспективи розвитку технологій м'ясних січених напівфабрикатів з використанням композицій протеолітичних ферментних препаратівКоваленко, В. О.; Горбань, В. Г.; Чернова, Л. О.
2013Показники якості печінкового паштету, збагаченого білковою добавкою з колагеновмісної сировини птахопереробної промисловостіКоваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Гусь, Ю. Г.
2015Підвищення біологічної та харчової цінності кулінарних виробівПавлоцька, Л. Ф.; Коваленко, В. О.; Александров, О. В.; Цихановська, І. В.; Барсова, З. В.; Босенко, В. О.
2010Розробка параметрів ферментативного протеолізу колагеномісткої сировини колагеназоюКоваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Дьяков, О. Г.; Москаленко, О. В.
2015Розробка технології тарталеток із пісочного тіста на оліїСамохвалова, О. В.; Коваленко, В. О.
2015Технологія яловичого фаршу, ферментованого бромеліном, і м’ясних виробів на його основіПавлоцька, Л. Ф.; Коваленко, В. О.; Александров, О. В.; Блонська, Д. С.
2011Удосконалення технології дієтичної добавки на основі колагеновмісної сировини птахопереробної промисловостіКоваленко, В. О.; Андрєєва, С. С.; Бреславська, Т. В.