Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32068
Title: Показники якості печінкового паштету, збагаченого білковою добавкою з колагеновмісної сировини птахопереробної промисловості
Authors: Гусь, Ю. Г.
metadata.dc.contributor.advisor: Коваленко, В. О.
Чернова, Л. О.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Гусь Ю. Г. Показники якості печінкового паштету, збагаченого білковою добавкою з колагеновмісної сировини птахопереробної промисловості. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Коваленко В. О., Чернова Л. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.115.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32068
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_115-115.pdf153.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.