Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32068
Title: | Показники якості печінкового паштету, збагаченого білковою добавкою з колагеновмісної сировини птахопереробної промисловості |
Authors: | Гусь, Ю. Г. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Коваленко, В. О. Чернова, Л. О. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | ХДУХТ |
Citation: | Гусь Ю. Г. Показники якості печінкового паштету, збагаченого білковою добавкою з колагеновмісної сировини птахопереробної промисловості. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Коваленко В. О., Чернова Л. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.115. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32068 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_115-115.pdf | 153.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.