Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32065
Title: | Обґрунтування використання білкової добавки на основі ферментованої колагеновмісної сировини в технології рибних кулінарних виробів |
Authors: | Бондар, А. Ю. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Коваленко, В. О. Панікарова, Б. О. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | ХДУХТ |
Citation: | Бондар А. Ю. Обґрунтування використання білкової добавки на основі ферментованої колагеновмісної сировини в технології рибних кулінарних виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Коваленко В. О., Панікарова Б. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.112. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32065 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_112-112.pdf | 154.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.