Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32065
Title: Обґрунтування використання білкової добавки на основі ферментованої колагеновмісної сировини в технології рибних кулінарних виробів
Authors: Бондар, А. Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Коваленко, В. О.
Панікарова, Б. О.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Бондар А. Ю. Обґрунтування використання білкової добавки на основі ферментованої колагеновмісної сировини в технології рибних кулінарних виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Коваленко В. О., Панікарова Б. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.112.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32065
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_112-112.pdf154.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.