Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29907
Title: Використання білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини в технологіях січених кулінарних виробів
Authors: Коваленко, В. О.
Панікарова, Б. О.
Горбань, В. Г.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Коваленко В.О., Панікарова Б.О., Горбань В.Г. Використання білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини в технологіях січених кулінарних виробів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 35-36
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29907
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-35-36.pdf200.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.