Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24709
Title: Вплив параметрів ферментативного протеолізу рибної колагеновмісної сировини на технологічні властивості білкової добавки
Authors: Коваленко, В. О.
Панікарова, Б. О.
Антоненко, С. П.
Issue Date: 20-Oct-2011
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Коваленко В. О., Панікарова Б. О., Антоненко С. П. Вплив параметрів ферментативного протеолізу рибної колагеновмісної сировини на технологічні властивості білкової добавки. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 139-140
Series/Report no.: Оздоровче харчування: проблеми та напрямки розвитку;Секція 4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24709
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-139-140.pdf161.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.