Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24617
Title: | Використання дієтичної добавки на основі колагеновмісної сировини в рецептурах рибної кулінарної продукції |
Authors: | Прокопенко, О. Д. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Коваленко, В. О. Панікарова, Б. О. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Прокопенко О. Д. Використання дієтичної добавки на основі колагеновмісної сировини в рецептурах рибної кулінарної продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Коваленко В. О., Панікарова Б. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 137. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24617 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_137.pdf | 118.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.