Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24617
Title: Використання дієтичної добавки на основі колагеновмісної сировини в рецептурах рибної кулінарної продукції
Authors: Прокопенко, О. Д.
metadata.dc.contributor.advisor: Коваленко, В. О.
Панікарова, Б. О.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Прокопенко О. Д. Використання дієтичної добавки на основі колагеновмісної сировини в рецептурах рибної кулінарної продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Коваленко В. О., Панікарова Б. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 137.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24617
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_137.pdf118.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.