Browsing by Author Дуб, В. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 41  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Iнтенсифікація процесу зброджування пивного суслаДуб, В. В.; Колчін, С. М.
2015Аналіз напрямів оптимізації форм ножів кутерівДуб, В. В.; Саркісова, М. Г.; Янаков, В.П.
2019-05-15Аналіз перспектив застосування біологічно розкладаних пакувальних матеріалів у харчовій промисловостіЛебединець, І. В.; Дуб, В. В.; Куценко, В. А.
2021-04-08Аналіз способів стабілізації кольору продуктів переробки коренеплодів столового бурякуДуб, В. В.; Крамаренко, Д. П.; Третяк, Р. В.
2019Апаратурне забезпечення виробництва продукції з картопліДуб, В. В.; Афуков, О. Ю.
2019Вибір методу покращення показників різальних робочих органів обладнання для подрібненняДуб, В. В.; Лебединець, І. В.
2019-05-15Визначення критерію для оцінки дисперсності м’ясних фаршівДуб, В. В.; Лебединець, І. В.; Сабельніков, М. П.
2018Визначення напрямів удосконалення процесу подрібнення на вовчкахДуб, В. В.; Василець, М. К.
2021-04-08Визначення перспективних напрямів проєктування комбінованих фаршевих продуктівДуб, В. В.; Крамаренко, Д. П.; Чернобровенко, Т. Г.
2013Визначення підходів до отримання правової охорони на зовнішній вигляд страв та харчових продуктів як об’єктів інтелектуальної власностіДуб, В. В.; Забочай, О. В.
2012Використання дистанційних технологій з метою підвищення якості навчання студентівДуб, В. В.; Дмитревський, Д. В.
2019Вплив водоростевої добавки на теплофізичні характеристики фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовцівГіренко, Н. І.; Крамаренко, Д. П.; Дуб, В. В.
2021Дослідження вологозв’язуючої здатності трикомпонентної системи для створення фаршевої маси з м’ясом птиціКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Дуб, В. В.
2021Дослідження граничної напруги зсуву трикомпонентної системи для створення фаршевої маси з м’ясом птиціКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Дуб, В. В.
2020Дослідження витрат маси напівфабрикатів із використанням фаршу з молочним білком для млинців під час теплової обробкиКрамаренко, Д. П.; Дуб, В. В.; Гіренко, Н. І.
2017Дослідження впливу гідролізату рибного колагену на жироутримувальну здатність модельної фаршевої системигосподарстваКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Дуб, В. В.
2021-04-08Дослідження способів гідротермічної обробки соєвого насінняДуб, В. В.; Крамаренко, Д. П.; Шишова, Я. О.
2013Ефективність застосування інноваційних підходів під час викладання дисципліни «Інтелектуальна власність» для студентів економічного спрямуванняГорєлков, Д. В.; Дуб, В. В.
2020Комп’ютерне моделювання зубчастих зчеплень під час виконання індивідуальних робіт із курсу теорії механізмів і машинЛебединець, І. В.; Дуб, В. В.
2021Людина-позитивДуб, В. В.