Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Дуб, В. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 41
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Iнтенсифікація процесу зброджування пивного сусла
Дуб, В. В.
;
Колчін, С. М.
2015
Аналіз напрямів оптимізації форм ножів кутерів
Дуб, В. В.
;
Саркісова, М. Г.
;
Янаков, В.П.
2019-05-15
Аналіз перспектив застосування біологічно розкладаних пакувальних матеріалів у харчовій промисловості
Лебединець, І. В.
;
Дуб, В. В.
;
Куценко, В. А.
2021-04-08
Аналіз способів стабілізації кольору продуктів переробки коренеплодів столового буряку
Дуб, В. В.
;
Крамаренко, Д. П.
;
Третяк, Р. В.
2019
Апаратурне забезпечення виробництва продукції з картоплі
Дуб, В. В.
;
Афуков, О. Ю.
2019
Вибір методу покращення показників різальних робочих органів обладнання для подрібнення
Дуб, В. В.
;
Лебединець, І. В.
2019-05-15
Визначення критерію для оцінки дисперсності м’ясних фаршів
Дуб, В. В.
;
Лебединець, І. В.
;
Сабельніков, М. П.
2018
Визначення напрямів удосконалення процесу подрібнення на вовчках
Дуб, В. В.
;
Василець, М. К.
2021-04-08
Визначення перспективних напрямів проєктування комбінованих фаршевих продуктів
Дуб, В. В.
;
Крамаренко, Д. П.
;
Чернобровенко, Т. Г.
2013
Визначення підходів до отримання правової охорони на зовнішній вигляд страв та харчових продуктів як об’єктів інтелектуальної власності
Дуб, В. В.
;
Забочай, О. В.
2012
Використання дистанційних технологій з метою підвищення якості навчання студентів
Дуб, В. В.
;
Дмитревський, Д. В.
2019
Вплив водоростевої добавки на теплофізичні характеристики фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців
Гіренко, Н. І.
;
Крамаренко, Д. П.
;
Дуб, В. В.
2021
Дослідження вологозв’язуючої здатності трикомпонентної системи для створення фаршевої маси з м’ясом птиці
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
;
Дуб, В. В.
2021
Дослідження граничної напруги зсуву трикомпонентної системи для створення фаршевої маси з м’ясом птиці
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
;
Дуб, В. В.
2020
Дослідження витрат маси напівфабрикатів із використанням фаршу з молочним білком для млинців під час теплової обробки
Крамаренко, Д. П.
;
Дуб, В. В.
;
Гіренко, Н. І.
2017
Дослідження впливу гідролізату рибного колагену на жироутримувальну здатність модельної фаршевої системигосподарства
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
;
Дуб, В. В.
2021-04-08
Дослідження способів гідротермічної обробки соєвого насіння
Дуб, В. В.
;
Крамаренко, Д. П.
;
Шишова, Я. О.
2013
Ефективність застосування інноваційних підходів під час викладання дисципліни «Інтелектуальна власність» для студентів економічного спрямування
Горєлков, Д. В.
;
Дуб, В. В.
2020
Комп’ютерне моделювання зубчастих зчеплень під час виконання індивідуальних робіт із курсу теорії механізмів і машин
Лебединець, І. В.
;
Дуб, В. В.
2021
Людина-позитив
Дуб, В. В.