Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10463
Title: Iнтенсифікація процесу зброджування пивного сусла
Authors: Дуб, В. В.
Колчін, С. М.
Keywords: пивне сусло;пиво;дріжджі;збродження
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дуб В. В., Колчін С. М. Iнтенсифікація процесу зброджування пивного сусла. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 267-273.
Abstract: Наведено результати досліджень особливостей процесiв бродіння доброджування сусла з упровадженням у виробництво нової F-чеської раси дріжджів. Розглянуто переваги використання нової раси дріжджів під час виробництва високоякісного пива.
The results of researches of wort fermentation and afterfermentation proc esses with introduction in production of new F-czech sort yeasts are offered. The advantages of new yeast sort during nigh quality beer production are inspected.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10463
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_44.pdf620.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.