Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61746
Title: Аналіз напрямів оптимізації форм ножів кутерів
Authors: Дуб, В. В.
Саркісова, М. Г.
Янаков, В.П.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дуб В. В., Саркісова М. Г., Янаков В. П. Аналіз напрямів оптимізації форм ножів кутерів.Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 149-150.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61746
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (14950.pdf111.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.