Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61746
Title: | Аналіз напрямів оптимізації форм ножів кутерів |
Authors: | Дуб, В. В. Саркісова, М. Г. Янаков, В.П. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Дуб В. В., Саркісова М. Г., Янаков В. П. Аналіз напрямів оптимізації форм ножів кутерів.Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 149-150. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61746 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t-8-11.09.15 (14950.pdf | 111.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.