Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Головко, М. П.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 108
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Актуальність використання кальцієбілкових комплексів у технології м'ясних посічених виробів
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Полупан, В. В.
2011
Актуальність збагачення продуктів харчування кальцієбілковими комплексами
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Листопадна, М. В.
2011
Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначення
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Полупан, В. В.
2013
Аналіз переваг харків’ян під час вибору молочної продукції
Головко, М. П.
;
Чуйко, Л. О.
;
Сорокіна, С. В
;
Акмен, В. О.
2012
Аналіз тенденцій розвитку кондитерських виробів на ринку України
Головко, М. П.
;
Шевченко, О. Є.
2019
Апробація використання прісноводних гідробіонтів та порошку гінкго-білоба у технології січених виробів
Головко, Т. М.
;
Применко, В. Г.
;
Геліх, А. О.
;
Головко, М. П.
2020
Біогеохімія селену, його форми та їх біодоступність
Головко, М. П.
;
Головко, Т. М.
;
Применко, В. Г.
2016
Біологічна цінність і функціонально-технологічні властивості напівфабрикату з прісноводного двостулкового молюска роду Anodonta
Головко, М. П.
;
Головко, Т. М.
;
Геліх, А. О.
2013
Вивчення безпеки м’ясних виробів із кістковою добавкою
Головко, М. П.
;
Колесник, Т. Л.
;
Колесник, А. О.
;
Головко, Т. М.
2011
Вивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію
Головко, М. П.
;
Пак, А. О.
;
Чуйко, М. М.
2023
Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавок з овочевої сировини
Євлаш, В. В.
;
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
;
Головко, М. П.
2012
Вивчення мікроструктури м’ясних січених виробів, що містять мінеральний кістковий збагачувач
Головко, М. П.
;
Колесник, Т. Л.
;
Колесник, А. О.
2011
Вивчення показників якості макаронних виробів із додаванням напівфабрикату кісткового харчового
Головко, М. П.
;
Чуйко, М. М.
2010
Визначення впливу НКХ та еламіну на мікроструктурні характеристики паштетів
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Головко, Т. М.
2011
Визначення необхідності експертизи полімерів
Головко, М. П.
;
Акмен, В. О.
;
Жигир, А. М.
2011-05-19
Визначення раціонального дозування кальцієвої добавки тваринного походження у виробництві макаронних виробів
Головко, М. П.
;
Чуйко, М. М.
2011-10-20
Визначення режимів і умов зберігання макаронних виробів з використанням напівфабрикату кісткового харчового
Головко, М. П.
;
Верешко, Н. В.
;
Чуйко, М. М.
2015
Використання мультимедійних технологій під час організації навчального процесу
Головко, М. П.
;
Сорокіна, С. В.
;
Акмен, В. О.
2019
Використання напівфабрикату з молюска прісноводного як профілактика йододефіцитних станів
Головко, М. П.
;
Головко, Т. М.
;
Геліх, А. О.
2016
Використання профільного методу для оцінки якості настоянок
Головко, М. П.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.