Browsing by Author Головко, М. П.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 108  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Актуальність використання кальцієбілкових комплексів у технології м'ясних посічених виробівГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В.
2011Актуальність збагачення продуктів харчування кальцієбілковими комплексамиГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Листопадна, М. В.
2011Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначенняГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В.
2013Аналіз переваг харків’ян під час вибору молочної продукціїГоловко, М. П.; Чуйко, Л. О.; Сорокіна, С. В; Акмен, В. О.
2012Аналіз тенденцій розвитку кондитерських виробів на ринку УкраїниГоловко, М. П.; Шевченко, О. Є.
2019Апробація використання прісноводних гідробіонтів та порошку гінкго-білоба у технології січених виробівГоловко, Т. М.; Применко, В. Г.; Геліх, А. О.; Головко, М. П.
2020Біогеохімія селену, його форми та їх біодоступністьГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г.
2016Біологічна цінність і функціонально-технологічні властивості напівфабрикату з прісноводного двостулкового молюска роду AnodontaГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.
2013Вивчення безпеки м’ясних виробів із кістковою добавкоюГоловко, М. П.; Колесник, Т. Л.; Колесник, А. О.; Головко, Т. М.
2011Вивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальціюГоловко, М. П.; Пак, А. О.; Чуйко, М. М.
2023Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавок з овочевої сировиниЄвлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Головко, М. П.
2012Вивчення мікроструктури м’ясних січених виробів, що містять мінеральний кістковий збагачувачГоловко, М. П.; Колесник, Т. Л.; Колесник, А. О.
2011Вивчення показників якості макаронних виробів із додаванням напівфабрикату кісткового харчовогоГоловко, М. П.; Чуйко, М. М.
2010Визначення впливу НКХ та еламіну на мікроструктурні характеристики паштетівГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Головко, Т. М.
2011Визначення необхідності експертизи полімерівГоловко, М. П.; Акмен, В. О.; Жигир, А. М.
2011-05-19Визначення раціонального дозування кальцієвої добавки тваринного походження у виробництві макаронних виробівГоловко, М. П.; Чуйко, М. М.
2011-10-20Визначення режимів і умов зберігання макаронних виробів з використанням напівфабрикату кісткового харчовогоГоловко, М. П.; Верешко, Н. В.; Чуйко, М. М.
2015Використання мультимедійних технологій під час організації навчального процесуГоловко, М. П.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.
2019Використання напівфабрикату з молюска прісноводного як профілактика йододефіцитних станівГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.
2016Використання профільного методу для оцінки якості настоянокГоловко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.