Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5695
Title: Вивчення показників якості макаронних виробів із додаванням напівфабрикату кісткового харчового
Authors: Головко, М. П.
Чуйко, М. М.
Keywords: макаронні вироби;товарознавча оцінка;напівфабрикат кістковий харчовий (НКХ)
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Головко М. П., Чуйко М. М. Вивчення показників якості макаронних виробів із додаванням напівфабрикату кісткового харчового. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 15-21.
Abstract: Проведено товарознавчу оцінку макаронних виробів із додаванням напівфабрикату кісткового харчового (НКХ). Встановлено, що за органолептичними, фізико-хімічними та варильними властивостями дослідні зразки макаронних виробів не поступаються, а за деякими показниками навіть перевищують контрольні.
The commodity expert estimation of macaronis wares is conducted with addition of semiproduct food bone (SFB). It is set that after organoleptical, physical and chemical and cook properties pre-productions models of macaronis wares yield not, but on some indexes even exceed controls standards.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5695
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_5.pdf230.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.