Browsing by Author Гасай, Є. Л.
Showing results 1 to 14 of 14
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Використання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервів | Одарченко, А. М.; Сесь, А. М.; Гасай, Є. Л. |
2010 | Вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тіста | Одарченко, Д. М.; Балим, В. Ю.; Гасай, Є. Л.; Бабіч, А. О. |
2010 | Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового буряку | Погожих, М. І.; Одарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.; Гасай, Є. Л. |
2013 | Дослідження оптичних ефектів у рідких фазах м`яса птиці та риби | Одарченко, Д. М.; Гасай, Є. Л. |
2011 | Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ЯМР | Одарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.; Гасай, Є. Л. |
2014-05-22 | Електрофізичні властивості рідких фаз, виділених із рибної сировини | Одарченко, Д. М.; Гасай, Є. Л. |
2011-10-20 | Наукові основи формування якості овочевих напівфабрикатів під час розморожування | Одарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.; Гасай, Є. Л. |
2011 | Новий метод експертизи м’яса птиці | Одарченко, Д. М.; Одарченко, М. С.; Гасай, Є. Л.; Гордієнко, В. В. |
2013 | Обґрунтування методологічних підходів до виявлення фальсифікації та критеріїв ідентифікації м’ясної сировини | Одарченко, Д. М.; Гасай, Є. Л. |
2012 | Особливості кріоскопічних властивостей плазм із домашніх курей та фабричних бройлерів | Одарченко, Д. М.; Гордієнко, В. В.; Мовчан, А. О.; Гасай, Є. Л. |
2013 | Особливості способу приготування харчової емульсії типу майонез із додаванням рибної плазми | Карпенко, З. П.; Гасай, Є. Л. |
2013 | Перспективи використання кріоскопічного методу в товарознавчій оцінці замороженої риби та рибної продукції | Гасай, Є. Л. |
2011 | Спосіб виробництва овочевого морозива «Заморожений сік» | Даниленко, Л. В.; Одарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Гасай, Є. Л.; Бабіч, А. О. |
2015 | Формування професійних компетенцій випускників у партнерстві з роботодавцями | Одарченко, М. С.; Гасай, Є. Л. |