Browsing by Author Гасай, Є. Л.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Використання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервівОдарченко, А. М.; Сесь, А. М.; Гасай, Є. Л.
2010Вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тістаОдарченко, Д. М.; Балим, В. Ю.; Гасай, Є. Л.; Бабіч, А. О.
2010Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового бурякуПогожих, М. І.; Одарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.; Гасай, Є. Л.
2013Дослідження оптичних ефектів у рідких фазах м`яса птиці та рибиОдарченко, Д. М.; Гасай, Є. Л.
2011Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ЯМРОдарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.; Гасай, Є. Л.
2014-05-22Електрофізичні властивості рідких фаз, виділених із рибної сировиниОдарченко, Д. М.; Гасай, Є. Л.
2011-10-20Наукові основи формування якості овочевих напівфабрикатів під час розморожуванняОдарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.; Гасай, Є. Л.
2011Новий метод експертизи м’яса птиціОдарченко, Д. М.; Одарченко, М. С.; Гасай, Є. Л.; Гордієнко, В. В.
2013Обґрунтування методологічних підходів до виявлення фальсифікації та критеріїв ідентифікації м’ясної сировиниОдарченко, Д. М.; Гасай, Є. Л.
2012Особливості кріоскопічних властивостей плазм із домашніх курей та фабричних бройлерівОдарченко, Д. М.; Гордієнко, В. В.; Мовчан, А. О.; Гасай, Є. Л.
2013Особливості способу приготування харчової емульсії типу майонез із додаванням рибної плазмиКарпенко, З. П.; Гасай, Є. Л.
2013Перспективи використання кріоскопічного методу в товарознавчій оцінці замороженої риби та рибної продукціїГасай, Є. Л.
2011Спосіб виробництва овочевого морозива «Заморожений сік»Даниленко, Л. В.; Одарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Гасай, Є. Л.; Бабіч, А. О.
2015Формування професійних компетенцій випускників у партнерстві з роботодавцямиОдарченко, М. С.; Гасай, Є. Л.